Fabulous Fast Fingers typewedstrijd Alembo

De afgelopen weken was er een pittige strijd gaande binnen Alembo om de titel Fabulous Fast Fingers te behalen. Want is wie is het meest DigiFast van ons allemaal?

Vorig jaar hebben we de typewedstrijd landelijk georganiseerd. Dat kon dit jaar helaas niet,  dus hebben we de typewedstrijd gewoon weer intern gehouden.

 Typen is in dit digitale tijdperk een belangrijke vaardigheid om te beheersen; zeker wanneer je bij Alembo werkt. Alembo verwerkt immers ontzetten veel data en gegevens en doet dit op een snelle en zeer secure manier. 

Van de interieurverzorgsters tot de gegevensverwerkers, alle Alembo’ers konden meedoen en zo kans maken op geweldige prijzen. De finale was live, op kantoor in Suriname, en de spanning was duidelijk voelbaar; want snel kunnen typen met tientallen ogen, spotlights en camera’s op je gericht is lang niet zo makkelijk als op je werkplek.

Na een zeer boeiende finale zijn 3 dames onze TypeToppers geworden. Maria, Raïsa en Arni, nogmaals van harte gefeliciteerd! Met maar liefst 379, 373 en 318 aanslagen per minuut! AlemboLife is short. Be proud of your fabulous skills!


Meer weten over alembo?

Neem gerust contact met ons op!