5 voordelen van offshoring naar Suriname via Alembo

Creëer een flexibele schil om uw organisatie!

Verlaag kosten en profiteer van een uitmuntende service

Offshoring naar Suriname via Alembo

Wilt u diverse diensten uitbesteden naar landen waar de loonkosten veel lager liggen? Er zijn verschillende mogelijkheden Nearshore bijvoorbeeld in Polen, Bulgarije of Portugal of Offshore in India, Indonesie of Suriname. Offshoring naar Suriname via Alembo heeft verschillende voordelen zoals de Nederlandse taal, flexibele inzet van arbeid en goedkopere tarieven. Wij zijn gericht op de Belgische en Nederlandse markt en bieden front- en backoffice werkzaamheden aan, zowel kleinere als grote bedrijven.

Profiteer van alle voordelen!

5 voordelen van offshoring naar Suriname

Outsourcing van werkzaamheden naar Suriname heeft vele voordelen. We hebben de 5 belangrijkste voor u op een rijtje gezet:

Een groot voordeel is dat Nederlands de voertaal in Suriname is, waardoor de communicatie en uitvoeringen gemakkelijker gaan dan in de bekende offshoring landen zoals India, de Filippijnen en nearshore zoals Roemenië. Daarnaast selecteren en trainen wij onze mensen specifiek op hun taalvaardigheid en uitspraak. Uiteraard heb je met callcenter werk te maken met een licht accent, maar dit is niet anders dan als er een agent in Nederland een telefoontje opneemt die een accent heeft. Ook ervaren onze klanten geen verschil in de webteksten die wij wekelijks opleveren.

Bij Alembo zijn meer dan 300 medewerkers werkzaam met een goed opleidingsniveau. Ze zijn gemiddeld MBO, HBO/WO opgeleid. We besteden veel aandacht aan training en doorgroeimogelijkheden en hebben een zeer laag verloop en ziekteverzuim. Aandacht voor een goede werksfeer vinden wij erg belangrijk, omdat dit zich door vertaalt in goede resultaten en een gezond werkklimaat.

Surinaamse mannen en vrouwen zijn zeer servicegericht, het zit in hun DNA om vriendelijk, warm en geïnteresseerd te zijn. Deze kracht vertaalt zich in een goede en open houding naar klanten toe, via de telefoon, email, chat of andere kanalen. Tegelijkertijd is de Nederlandse cultuur en manier van omgang hen zeer bekend en kan men goed omgaan met de directe en zakelijke manier van afstemmen. Alembo stimuleert haar mensen om zelf oplossingen te bedenken en proactief te zijn; belangrijke competenties die bijdragen aan succesvolle resultaten en klantrelaties.

U betaalt gegarandeerd een goede prijs, tegen een goede kwaliteitverhouding. Jarenlang gingen andere klanten u voor en deze zijn nog steeds tevreden offshoringspartner van Alembo.

Hoe bewaken wij een goede kwaliteit? Voor onze projecten hebben we een intern kwaliteitssysteem en continue kwaliteitsbewaking. Daarnaast besteden wij zorg aan de werving en selectie van onze mensen, heeft u een persoonlijk contactpersoon in Nederland en Suriname, duidelijke afspraken over meetbare doelen en resultaten, veilige en stabiele IT omgeving en transparantie in communicatie over de voortgang. We werken we conform ISO9001 en voeren onze projecten uit conform de AVG wetgeving. Doordat de lonen een stuk lager liggen in Suriname dan in Nederland bespaart u al snel 30 -50% op uw kosten.

Overweegt u de openingstijden te verlengen van uw klantenservice? Outsourcing naar Alembo biedt de oplossing. Wij zijn 24×7 open voor al uw klantvragen. Maar ook als u bijvoorbeeld te maken heeft met dagopleveringen bij akteverwerking of dagrapportages kunt u gebruik maken van onze diensten. Als uw werkdag ophoudt, gaan wij gewoon verder. Het uitvoeren van klantenservice of administratie kan goed vanuit Suriname worden uitgevoerd door uitstekende internetcapaciteit. Suriname is via meerdere glasvezelverbindingen gekoppeld aan het America net. Wij hebben 3 internetproviders, de belangrijkste is een glasvezelverbinding en daar bovenop is een 4G dataverbinding en ADSL. Door deze 3 onafhankelijke verbindingen is het internet van uitstekende kwaliteit en snelheid.

Dit zijn natuurlijk niet de enige voordelen

Naast bovengenoemde voordelen om te offshoren naar Suriname zijn er nog meer redenen te noemen zoals:

Play Video


Profiteer vandaag nog van de voordelen van offshoring naar Suriname!

Neem gerust contact met ons op!

offshoring suriname bedrijf alembo