Maak kennis met klantenserviceteam Intertoys van Alembo

De klantenservice medewerkers van Intertoys staan altijd klaar voor de klanten van Intertoys. Door alle dagen bereikbaar te zijn via telefonie, e-mail en chat is het team altijd dichtbij, terwijl de werkplek van dit team zich op 7.000 km afstand bevindt, bij Alembo Paramaribo. Maak kennis met het team en bekijk het filmpje wat op verzoek van Intertoys is gemaakt. 

Lekker fris van start om 04.00u in de ochtend

In 2018 is Alembo begonnen met het verzorgen van de Klantenservice voor Intertoys, startende met 5 personen. Vanaf die tijd hebben we een groei doorgemaakt naar 17 callcenteragents, twee senior medewerkers en een teamlead. Klanten kunnen contact opnemen met Intertoys via telefonie, mails en live chat. We zijn op werktijden geopend tussen 09.00 – 18.30 uur. Het tijdsverschil met Nederland is momenteel 5 uur, dus wij beginnen lekker fris om vier uur ‘s ochtends met onze shift. In de drukke periode vanaf oktober 2020 waren wij 7 dagen per week geopend om zo alle klantvragen goed te kunnen bedienen. We zagen dat de online bestellingen i.v.m. covid toenamen en er dus ook meer behoefte was aan klantcontact. 

In dezelfde systemen werken

Wij werken met dezelfde systemen als iedereen binnen de organisatie: Omnidesk en Omnistock. Dat werkt prettig omdat je snel en eenvoudig orders kunt opzoeken en notes voor je collega’s kunt achterlaten. En we zien natuurlijk waar behoefte aan is vanuit de Nederlandse consument. Je merkt gelijk of het weer in Nederland goed of slecht is. Klanten vragen bij mooi weer bijvoorbeeld om buitenspeelgoed en bij kouder weer om binnen spelletjes.

Het voelt alsof we zo de deur van het naastliggende kantoor kunnen openen

Er is een nauwe samenwerking met onze collega’s uit Nederland. We starten met een weekstart en videocalls met onze contactpersonen in Nederland. Daarnaast zijn er geregeld QM sessies, kalibratiesessies, trainingen en is er dagelijks contact en snelle afstemming via Slack, mail en WhatsApp. We zijn gewend om met elkaar op afstand te overleggen maar het voelt alsof we zo de deur van het naastliggende kantoor kunnen opendoen!

Alembo team hecht onderdeel van Intertoys

Ondanks deze afstand is het team van Alembo iedere dag een hecht en heel waardevol onderdeel van het Intertoys team. We werken en denken klantgericht, Corona heeft niks veranderd aan onze manier van werken met elkaar. Wij voelen ons een compleet onderdeel van Intertoys en zo gedragen we ons ook. We zijn trots op ons partnership en de geweldige samenwerking die we hebben met elkaar!

Met onderstaande video willen we u graag meenemen op locatie bij Alembo, Paramaribo, Suriname. Maak kennis met de gezichten en verhalen van Alembo’s Intertoys collega’s van de Klantenservice. 


Geef vandaag nog een boost aan uw business

Neem gerust contact met ons op!

Operationele diensten uitbesteden