9 mei 2020 vandaag is Alembo 15 jaren jong!

Hiep hiep hoera, Alembo is 9 mei 2020 15 jaar jong geworden. Een mooie mijlpaal. Natuurlijk hadden wij dit heel graag willen vieren. Door Corona kan dat nu niet. Maar zodra dat weer kan organiseren we een leuke party voor onze collega’s! Deze 15 jaar is alleen mogelijk geweest dankzij de geweldige inzet van onze medewerkers. En dankzij onze oud-collega’s, klanten en leveranciers waar wij al jaren mee en voor werken.  

De 15 voorbije jaren zijn wij gegroeid van een klein Surinaams outsourcing bedrijf van 8 personen naar één van de top 3 outsourcing bedrijven in Suriname met meer dan 200 collega’s. 

Kijkend waar we vandaan komen: 15 Jaren terug zijn wij gestart aan de Kernkampweg met 8 personen. De basis is daar gelegd om verder te groeien. Kwaliteit leveren is altijd onze basis geweest. Toen de Kernkampweg te klein werd, zijn we verhuisd naar de Keizerstraat. We waren nog steeds een vrij klein team van circa 18 personen en deden toen al een aantal van de werkzaamheden die wij nu ook doen, bijvoorbeeld het verwerken van gegevens. Toen was dat voor M&R, nu is dat voor Picturae. Het schrijven van teksten was toen voor Gladior, nu is dat o.a voor Intertoys en fonQ. 

Op een gegeven moment werd de Keizerstraat te krap en zijn wij verhuisd naar de Plutostraat. Eerst alleen beneden, daarna ook de bovenverdieping en op een gegeven moment de Bonistraat erbij. In de Plutostraat zijn wij gestart met Klantenservice ondersteuning en daarna uitgebreid met met Virtuele Assistentie diensten (VAZZ) en boekhouding.  

Opening nieuwe kantoorpand

Groeien is leuk, maar daar doe je het niet alleen voor. Groeien zorgt voor een bredere basis zodat tegenvallers (zoals Corona nu) kunnen worden opgevangen. Groei van het bedrijf zorgt er ook voor dat onze collega’s persoonlijke groeimogelijkheden krijgen. Dat degenen met gezonde ambities, deze kunnen realiseren binnen Alembo.

We zijn daarom gestart met initiatieven als medewerkersgeluk, de maandelijkse thema’s, Customer Experience, het mogelijk maken dat een aantal collega’s zich zowel persoonlijk als zakelijk verder ontwikkelen.

Daar hebben wij de inspirerende inzet van een ieder bij nodig. Daarmee help je niet alleen jezelf, maar ook je collega en je toekomst. Kwaliteit, productiviteit, werkgeluk en klanttevredenheid blijven de hoekstenen van ons mooie bedrijf.

Voor ieder een bigi brasa en laten we gaan voor een succesvolle volgende 15 jaren!


Meer weten over alembo?

Neem gerust contact met ons op!