Alembo zoekt klantenservice collega's!

Kom jij Alembo’s klantenservice team versterken bij de vestiging in Paramaribo, Suriname? Voor verschillende klanten zijn er volop mogelijkheden!

Voor verschillende buitenlandse bedrijven verzorgen wij de klantenservice. Hou je van muziek en muziekinstrumenten, mode, of heb je affiniteit met leuke en handige huishoudartikelen? Ben je klant- en oplossingsgericht en ben je communicatief vaardig in het Nederlands en Engels? Ben je verder ook DigiSmart en weet je handig om te gaan met applicaties via het internet? Dan hebben we mogelijk de perfecte baan voor je!

Wie zijn wij?
Alembo is een professionele, innovatieve werkomgeving met een warm hart. Samen met 290 collega’s groeit de organisatie. We voeren dagelijks meer dan 200 verschillende klantprocessen uit zoals teksten schrijven, financiële administraties, digitaliseren van aktes of archieven, secretariële werkzaamheden en klantenservices. We werken DigiSmart in een papierloos kantoor. In onze werkwijze staat zelfontwikkeling centraal. Hiervoor organiseren we events, trainingen, coaching en heb je de regie in eigen handen.

Wat ga je doen?

Als Medewerker Klantenservice maak je deel uit van een flexibel team en ben je verantwoordelijk voor het geven van een geweldige klantbeleving en -ervaring door het beantwoorden van klantvragen over onder meer leveringen, de status van bestellingen en productinformatie via de telefoon, mail en/of Whatsapp. Een mooie uitdaging die humor, empathie en relativeringsvermogen van je vraagt. Opvolging en secuur te werk gaan zijn belangrijke vaardigheden. Om in de applicaties te kunnen werken en projectdoelen te bereiken moet je DigiSmart zijn.

Check hier onze vacatures! Naast Klantenservice medewerkers, zoeken wij ook collega’s die ondersteunen bij gegevensverwerking / data entry.

Alembo's klantenservice vacatures


Meer weten over alembo?

Neem gerust contact met ons op!