Hoera SocialForYou is geboren!

Alembo stelt u graag voor aan ons nieuwe merk: SocialForYou. Met deze nieuwe, moderne brand helpen we bedrijven een online aanwezigheid op te bouwen en te behouden via social media. Hoe we dit doen? Lees snel verder om de aanpak, tarieven en meer te ontdekken.

Even voorstellen: SocialForYou visie & team

Elk bedrijf heeft iets waardevols te vertellen. Van moderne merken tot traditionele ondernemingen; alles is interessant wanneer je weet op welke manier je dit moet vertellen. SocialForYou maakt van zakelijke en complexe informatie toegankelijke, boeiende en aantrekkelijke content, geschikt voor verschillende online kanalen zoals LinkedIn, Instagram en Facebook. 

Om een verhaal te vertellen is het niet nodig om enorme bedragen aan advertenties uit te geven: bij SocialForYou gaat het juist om organische groei. Door social media en SEO technieken toe te passen op posts en blogs / artikelen, bouw je aan een lange termijn online aanwezigheid. Naast social media beheert, schrijft Social For You ook diverse SEO artikelen of blogs. U kunt ons ook projectmatig inzetten, voor bijvoorbeeld blogs schrijven en dan betaalt u een vaste prijs per blogartikel (€90,- per stuk).

In het SocialForYou team zijn een aantal bekende Alembo-gezichten te zien: Frank Veldhuizen als initiatiefnemer en Lara Verbeek als sales manager. Onze ervaren social media experts Fay-Lynn del Monte-Lyon, Sanne Westendorp en Laurencia Hendriks werken vanuit Nederland en voeren creatieve werkzaamheden uit op het gebied van content creatie en social media. 

Wat kan SocialForYou voor u betekenen?

SocialForYou staat klaar voor ondernemers en het MKB om social media kanalen op een consistente en continu manier op te bouwen en verbinding te maken met uw doelgroep. Wij zorgen ervoor dat er wekelijks berichten worden gepost of gedeeld en geven een gezicht aan uw bedrijf via social media. Fans en volgers zijn beter up-to-date van de ontwikkelingen wat een positief effect heeft voor uw imago en betrouwbaarheid van uw merk.

SocialForYou staat klaar als u geen tijd heeft om uw social media bij te houden of te weinig kennis heeft om mooie content te maken. Er is beweging & nieuws, professionaliteit en klantvriendelijkheid op uw sociale kanalen te zien. Alles klopt van A tot Z. Dit geeft uw volgers en online geïnteresseerden een fijn en prettig gevoel, wat positieve resultaten geeft. Er wordt meer content gedeeld, het website bezoek neemt toe, er ontstaan meer leads of meer business en groei.

Een aantal voorbeelden wat SocialForYou voor u kan betekenen: 

  • Beheren van jouw social media accounts: maken, posten en monitoren van berichten
  • Branded content en visuals creëren in jouw huisstijl
  • Blogs, whitepapers en landingspagina’s schrijven (met SEO technieken)
  • Trefwoordonderzoek (input voor blogs of landingspagina’s)
  • Rapportage van de resultaten

Webcontent uitbesteden: de aanpak

Wat SocialForYou precies doet, hangt af van jouw doelen, budget en wensen: voor elk bedrijf maken we een persoonlijk plan. Wel hebben we algemene richtlijnen waarmee we elke klant van dienst zijn, lees hier verder over onze aanpak. 

Tarieven social media uitbesteden via SocialForYou

Als je besluit te gaan samenwerken met SocialForYou, kun je kiezen uit drie pakketten: Light (€400) , Middle (€750) en Strong (€1400) per maand.  Bekijk de SocialForYou website voor meer informatie over de kosten van social media uitbesteden.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Neem een kijkje op de SocialForYou website voor meer informatie, en blijf up-to-date via FacebookInstagram en LinkedIn. Wil je liever direct contact? Stuur dan een mailtje naar info@socialforyou.nl


Meer weten over alembo?

Neem gerust contact met ons op!