MBO Project: Motivational day St. Paulusschool – 4e klas

Alembo heeft op vrijdag 16 november 2018, als Maatschappelijk Betrokken Ondernemen, ofwel MBO Project een motivatie dag voor de examenkandidaten van de St. Paulusschool gehouden. En met trots kunnen wij zeggen dat het een succesvolle dag is geweest!
De leerlingen en docenten vonden het leerzaam en interessant en dat hebben ze echt laten merken. Deze succesvolle dag hebben wij gerealiseerd in samenwerking met Ruiz Kartoredjo van Jamur Institute of Education and Advice.

Tijdens de motivatiesessie van Ruiz kwamen onderwerpen als zelfkennis, doelen stellen en planning (time management) aan bod.
Een spannend spel hebben we gespeeld door middel van een kruiswoordpuzzel over Healthy Lifestyle. Na het spelletje ontstond er een interessante discussie over dit onderwerp. Collega Raheelle van Alembo heeft een inspirerende presentatie gegeven over ‘trots zijn op jezelf’.

We hebben de dag afgesloten met het onderwerp Information Security – mobielgebruik, met daaraan gekoppeld een quizwedstrijd (Kahoot). We wensen de examenkandidaten veel succes dit schooljaar! Op naar het halen van het examen.


Meer weten over alembo?

Neem gerust contact met ons op!