administratie betaalbaar uitbesteden aan een specialist

Wilt u uw administratie uitbesteden? Alembo biedt een uitstekende kwaliteit tegen zeer lage kosten. Wij werken vanuit Suriname en helpen Nederlandse en Belgische klanten die administratieve werkzaamheden willen uitbesteden. U kunt dan denken aan het verwerken van rapportages, facturen, formulieren, mutaties en contracten. Ervaar ook de vele voordelen van Nederlandstalige offshoring! Met een team van 300 medewerkers ondersteunen wij klanten financiële werkzaamheden zoals: boekhouding, salarisadministratie, factuurverwerking en assistent accountancy

Administratie uitbesteden: volledig of gedeeltelijk

Sommige administratieve werkzaamheden vergen veel tijd, energie en dus geld. In ieder bedrijf zijn wel arbeidsintensieve, repeterende en tijdrovende werkzaamheden. Het uitbesteden van uw administratie aan Alembo zorgt ervoor dat u meer tijd hebt voor uw kernactiviteiten. Het geheel of gedeeltelijk offshoren van administratieve processen, beiden is mogelijk. 

Klanten die hun administratie uitbesteden aan Alembo zijn onder meer Accountancykantoren zoals VANTHUL en Lammerse Accountants, een Internationale Bank en kleinere MKB bedrijven.

Wat kost uitbesteden administratie?

Door uw administratie uit te besteden aan Alembo bespaart u minimaal 30 procent op uw kosten. De medewerkers van Alembo spreken en schrijven Nederlands, waardoor wij specifiekere werkzaamheden voor u kunnen uitvoeren. 

Het uurtarief voor het doen van uw administratie op afstand is vanaf €20,- per uur. Een stuk goedkoper dan Nederlandse administratie kantoren.

Onze aanpak bij het uitbesteden van uw administratie

Wij weten dat bij het uitbesteden van de administratie elk traject weer anders is. Samen met u bepalen we een uitbestedingsstrategie en een plan van aanpak. Voor het doen van de boekhouding volgen wij onderstaand proces.

Mail je factuur (boekhouding uitbesteden)

Facturen, bonnetjes opsturen

Via whatsapp of per mail

Inboeken stukken boekhouding uitbesteden

Boekhouders boeken de stukken in

De juiste bon op de juiste post

Samen verbeteren Alembo

Boekhouding is gereed

Verwerkte bonnen in archief, BTW aangifte wordt gedaan, rapportages zijn beschikbaar.

Het uitbesteden van administratie via uw eigen applicatie

Wij kunnen zowel offline als online in uw administratie werken. Wij werken met beveiligde VPN internetverbindingen. Vergelijkbaar met ‘werken op afstand’. Veruit de meeste tijd van de administratie gaat in het boeken en beheren van de facturen en bonnen zitten. Een online administratie via Alembo organiseren biedt hiervoor dé oplossing. Alembo werkt met digitale stukken. U maakt een scan of foto en mailt deze van uw bonnetjes en facturen naar uw vaste administrateur van Alembo. Wij boeken deze in en plaatsen de bonnetjes en facturen onder de juiste post. Is de bon niet leesbaar dan nemen wij contact met u op. Als u vragen heeft kunt u altijd snel bij ons terecht via Slack, mail of Whatsapp.

Onze administratieve dienstverlening

Meer taken binnen uw administratie uitbesteden? Wij kunnen een groot deel van uw administratieve taken voor onze rekening nemen. Wilt u meer informatie, neem gerust contact met ons op.


Geef vandaag nog een boost aan uw business

Neem gerust contact met ons op!

Assistent Accountancy nieuwe klant Alembo