In gesprek met medewerkster Merlien Jadi, Teamlead Finance

#OokIkWerkBijAlembo

Merlien Jadi is teamlead Finance en verantwoordelijk voor diverse klanten die hun boekhouding, salarisadministratie of assistent accountancy naar Alembo uitbesteden. We gaan in gesprek met haar hoe ze het recente klantbezoek van Bob en Gerd Van ’t Hul, van Accountancybureau VANTHUL heeft ervaren. Het Surinaamse Van ’t Hul team bestaat uit 3 medewerkers die verschillende rollen vervullen. Zo is er een Junior Accountant, Senior Accountant en één medewerker die zich bezig houdt met de Human Resources en Salaris Administratie. Naast deze 3 medewerkers maakt Van ’t Hul ook gebruik van de Virtuele Assistentie diensten (zie vazz.nl) van Alembo. 

Hoe is het bezoek van Van ’t Hul aan Suriname gegaan?

“Heel goed! Onze directeur Frank Veldhuizen is ook naar Suriname gekomen om Van ’t Hul rond te leiden en ze kennis te laten maken met Suriname. Naast lekkere lunches met het team en leerzame trainingen te hebben gevolgd, zijn Frank en VANTHUL ook meer van het land gaan ontdekken.”

“De dagelijkse teamsprint met NL wordt normaliter via Google Hangout gehouden. Deze keer kon Van ’t Hul direct meekijken vanuit het Surinaamse perspectief, wat ruimte bood voor vragen en nieuwe informatie. Ook is er gekeken naar de toekomst, waar liggen de behoeftes en op welke manier kunnen die het beste worden ingevuld.”

Hoe heeft het Surinaamse team het klantbezoek ervaren?

“Het Surinaamse team heeft het heel goed ervaren! VANTHUL heeft zo goed kunnen zien wat de potenties van onze medewerkers écht zijn. Vaak zijn de verwachtingen lager van Surinaamse medewerkers, ook al is dit meestal niet terecht.

Ze waren dan ook onder de indruk van onze werk ethos, nauwkeurigheid en kwaliteitswaarborging. We hebben ze echt kunnen overtuigen dat het werkt hoe wij hun ondersteunen.”

Waren er ook informele momenten?

“Naast het werk waren er ook genoeg informele momenten. Eén van deze momenten was het spotten van schildpadden! Met kleine boten zijn ’we, samen met een Indiaanse gids afgereisd naar een lokaal reservaat  waar je live kunt zien hoe enorm grote zeeschildpadden hun eieren leggen.”

“Op de laatste dag had Van ’t Hul allerlei lekkernijen besteld waar we samen van hebben genoten. Dit moment hebben wij aangegrepen om het Van ’t Hul team een mooi boek over de geschiedenis van Suriname- en twee T-shirts te geven.”  Over deze samenwerking en de voordelen van het uitbesteden van werkzaamheden, heeft Gerd Van ’t Hul en mooi artikel geschreven.

Meer weten over de financiële dienstverlening van Alembo? Bekijk onze klantcase pagina of lees deze blog over de voordelen van het offshoren van financiële administratie.


Geef vandaag nog een boost aan uw business

Neem gerust contact met ons op!

Operationele diensten uitbesteden