Boekhouding uitbesteden of zelf doen?

Boekhouding uitbesteden of zelf blijven doen?

De administratie van uw onderneming bijhouden vergt veel tijd en is niet altijd plezierig om te doen. Toch is het een must. Zit u met de vraag of u de boekhouding zelf wilt blijven doen, of toch uitbesteden? Het zelf blijven doen heeft voordelen omdat u zelf het overzicht behoudt en snel in kunt spelen op actuele zaken. Wel of niet de boekhouding uitbesteden is afhankelijk van de grootte van de onderneming en de hoeveelheid tijd dat het verwerken van de boekhouding kost. Als er weinig uitgaande facturen per maand zijn en deze makkelijk en snel zelf te ordenen zijn, dan is het niet nodig om uit te besteden. Echter als er veel in- en uitgaande facturen zijn bij verschillende adressen, dan is boekhouding uitbesteden zeker interessant. U heeft hierdoor meer tijd voor uw kernactiviteiten en bespaart aanzienlijk kosten als u een boekhouder via Alembo inzet.

Het outsourcen van uw boekhouding eenvoudig via Alembo

Laat uw boekhouding over aan de experts!

De boekhouding uitbesteden via Alembo scheelt u veel zorgen. Met meer dan 300 collega’s ondersteunen wij bedrijven in Nederland, België en wereldwijd met operationele activiteiten. Zo ook op het gebied van financiële administratie (boekhouding, loonadministratie en assistent accountancy).

In overleg met u voeren wij uw stukken in uw eigen boekhoudprogramma in. Hierbij maken wij altijd gebruik van beveiligde netwerkverbindingen, waardoor uw gegevens goed beschermd zijn. U kunt het vergelijken met het nieuwe werken, het werken op afstand. Met een gefaseerde aanpak en kwaliteitsbewaking bent u verzekerd van een goed ingericht proces. Uiteraard behoudt u te allen tijde de controle over uw totale werkproces.

Vraag ons gerust naar mogelijkheden voor het outsourcen van administratieve werkzaamheden. Neem contact met ons op voor een uitgebreide kennismaking.

Hoe gaat het outsourcen  van de boekhouding in zijn werk?

Voordelen uitbesteden boekhouding

Wat zijn de voordelen van het extern beleggen van de boekhouding? We hebben een aantal voordelen van boekhouding uitbesteden op een rijtje gezet: 

1. Expertise en kennis: u krijgt kundig, hoogopgeleid personeel die uiteraard vertrouwd met uw gegevens omgaat. U bent hierdoor verzekerd van professionele ondersteuning en perfecte afhandeling van uw boekhouding. Het financiële team van Alembo bestaat uit minimaal HBO professionals met jarenlange ervaring voor diverse klanten. We zijn bekend met vele financiële softwarepakketten en kunnen met alle boekhoudprogramma’s werken. 

2. Tijd en kostenbesparing: door uw administratieve rompslomp uit te besteden aan een specialist bespaart u tijd en kosten. Bij Alembo bespaart u al snel meer dan 30% op uw normale kosten. Omdat u zich niet druk hoeft te maken over uw boekhouding, heeft u tijd over voor andere belangrijke klussen. 

3. Geen eigen personeel aannemen: vindt u het lastig om goed personeel te vinden of te behouden? Of heeft u liever geen personeel op uw loonlijst? Door externe  administratieve taken te beleggen bij een specialist heeft u hier geen omkijken meer naar en betaalt u alleen voor de gemaakte uren. Super handig dus. 

“Vanaf 2016 voert Alembo financieel administratieve activiteiten uit voor ons en verwerkt daarbij de administratie in het boekhoudsysteem Twinfield. De werkzaamheden die worden verricht zijn: het controleren van boekingen in SMB invoices, het verwerken van creditcard mutaties, het verwerken van bankmutaties en het verwerken van analyses van de maandresultaten (posten). De samenwerking is prettig en de communicatie verloopt soepel. Ik word ontzorgd met mijn boekhouding.
Openprovider

Alembo's boekhouding service:


Geef vandaag nog een boost aan uw business

Neem gerust contact met ons op!

Financiële Administratie