MVO project: Villa Zapakara

Alembo steekt veel tijd en energie in maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) projecten in Suriname. Een heel leuk project is ondersteunen bij de heropening van het kindermuseum Villa Zapakara. 

Villa Zapakara biedt interactieve tentoonstellingen over culturen waarbij kinderen spelend leren, hun fantasie wordt geprikkeld en hun visie verbreed. Voor de Surinaamse samenleving streeft het kindermuseum ernaar om een permanente voorziening te zijn in het kunst en cultuur aanbod van het land.

De afgelopen weken heeft Alembo geholpen met allerlei leuke, leerzame en de nodige klusjes om de officiële opening van 30 maart 2019 tot een succes te brengen. Ook bij de opening van de nieuwste tentoonstelling Sranan Krakti kwamen medewerkers van Alembo in actie. Deze nieuwste tentoonstelling is gericht op kinderen van 6 tot 16 jaar en is voor iedereen die van avontuur houdt, waarbij je de kracht in jezelf, de natuur, het land en de cultuur leert ontdekken. 

In totaal hebben zo’n 35 mensen meegeholpen. Villa Zapakara medewerkers mogen competentietrainingen bij Alembo volgen zoals Timemanagement en Feedback geven.

Villa zapakara project Alembo
Villa Zapakara MVO Alembo


Meer weten over alembo?

Neem gerust contact met ons op!