Beleid Alembo en maatregelen aangaande Coronavirus

Covid-19/Corona is inmiddels een pandemie. Personen en bedrijven nemen de maatregelen om verspreiding van het virus te beperken. Alembo volgt de maatregelen conform de instructies/adviezen van het RIVM. Lees hieronder verder over het coronabeleid van Alembo. 

Status Suriname

Op dit moment is er 1 Corona patiënt gediagnosticeerd. Die kwam vanuit Delft. Suriname heeft de volgende maatregelen genomen:

  • Het luchtruim is gesloten. Alleen op een gecontroleerde wijze mogen bezoekers het land verlaten.
  • De scholen zijn dicht
  • Mensen worden geadviseerd om zoveel mogelijk van huis uit te werken.

Instructies en adviezen RIVM

Alembo heeft in Paramaribo continu de adviezen van het Nederlandse RIVM gevolgd en gedeeld met de medewerkers. 

Van huis uit werken

Veel medewerkers konden al van huis uit, via een VPN, werken. Dat doen we voor die opdrachten waar de klant het ermee eens is en waarbij er niet met privacygevoelige informatie wordt gewerkt.

Op dit moment breiden wij de mogelijkheid technisch uit voor het geval dat dit nodig is. Medewerkers kunnen dan via een remote desktop inloggen en vanuit huis werken, waarbij de veiligheidsvoorzieningen als IP whitelisting in tact blijven.

Voor die trajecten waarbij er wordt gewerkt met Privacygevoelige informatie wordt vooraf toestemming gevraagd aan onze klanten. 

Dienstverlening is en blijft op orde

Op dit moment wordt er nog normaal vanuit kantoor gewerkt en is de dienstverlening volledig in tact. We zijn erop voorbereid om, wanneer dat nodig is, ook vanuit huis te kunnen werken zodat de dienstverlening in tact blijft. 

Mocht de situatie omtrent het Coronavirus veranderen en impact hebben op de dienstverlening die wij onze klanten bieden, dan informeren wij jou en stemmen we af wat de beste oplossing is. 

Heb je vragen over ons coronabeleid, dan kun je altijd mailen naar reacties@alembo.nl of bellen naar 072-7370000.


Meer weten over alembo?

Neem gerust contact met ons op!