Uitbesteding van gegevensverwerking: veilig en vertrouwd vanuit Suriname

Wat is gegevensverwerking?

Data kwaliteit en veilige verbindingen

Met gegevensverwerking wordt bedoeld: het handmatig verwerken van informatie, zodat deze meer geschikt wordt voor gebruik of zodat er nieuwe informatie ontstaat. Bij Alembo is gegevensverwerking de kernactiviteit. 

Deze werkzaamheden kunnen zijn het verwerken van aktes, boetes, mutaties, facturen of het digitaliseren van documenten zoals Herbarium Sheets.

Alembo heeft meer dan 300 enthousiaste medewerkers die vanuit Paramaribo arbeidsintensieve operationele werkzaamheden doen voor Nederlandse, Belgische en wereldwijde bedrijven. Al 15 jaar zijn wij actief en succesvol. Meer weten? Bekijk onze klantcases en lees meer over ons. 

U kunt het verwerken van gegevens met een gerust hart uitbesteden aan Alembo. Er wordt natuurlijk gezorgd voor de hoogst mogelijke veiligheid.

Alembo is ISO 9001 gecertificeerd en werkt conform ISO 27.001. Het inloggen in de systemen van de klant gaat via een beveiligde VPN verbinding. Bovendien is Alembo voor alle security audits geslaagd, waaronder KPN, ABN Amro, een Internationale Bank en een Belgische Telecom. 

Alembo helpt Picturae bij de invoer van handgeschreven Herbariumsheets, zodat deze internationaal digitaal beschikbaar zijn. Ik ben zeer tevreden over de samenwerking. De kwaliteit is prima. Medewerkers werken hard, denken goed mee, altijd bereid te helpen. Alembo ontzorgt en levert vakwerk.
Picturae
Jeroen Bloothoofd
International Sales and Business Development

Voordelen data verwerking offshoren

AVG privacywet gegevensverwerking

Vanaf 25 mei 2018 is de nieuwe privacywet, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), van toepassing in de hele Europese Unie. Deze wet wordt door Alembo toegepast bij alle werkzaamheden die onder gegevensverwerking vallen omdat hierbij sprake is van persoonsgegevens.


Geef vandaag nog een boost aan uw business

Neem gerust contact met ons op!

data entry