Wat betekent gegevens verwerken?

Home/Wat betekent gegevens verwerken?
Wat betekent gegevens verwerken?2019-10-16T11:04:24+02:00

Wat betekent gegevens verwerken?

Het verwerken van gegevens is een repeterende arbeidsintensieve taak. Nauwkeurigheid bij de invoer is allerminst belangrijk. Bijvoorbeeld wanneer u gaat digitaliseren en handgeschreven data op de juiste manier wil archiveren. Gegevensverwerking, ook bekend als data entry, is één van de dagelijkse bedrijfsactiviteiten die hedendaagse organisaties uitbesteden. Het verwerken van data hoort meestal niet tot de kernactiviteiten. Het is een zeer specialistisch werk dat zowel op een snelle als kostenefficiënte manier door Alembo wordt uitgevoerd. Naast kostenbesparing wint u ook nog eens veel tijd, zodat u volledig kan richten op uw core business.

Bij het verwerken van gegevens wordt informatie door Alembo op een veilige manier verwerkt en hanteren wij de AVG wetgeving.  Daarbij maken wij gebruik van onze zelf ontwikkelde DETA applicatie, waardoor wij zeer snel en nauwkeurig uitstekende kwaliteit behalen. De gedigitaliseerde data kan middels DETA direct worden gebruikt. Ook is het mogelijk om de output van DETA in te lezen.

Flexibele oplossingen voor dataverwerking

Wilt u data entry aan Alembo uitbesteden? Wij creëren passende en flexibele oplossingen voor uw bedrijf. Doordat onze medewerkers goed Nederlands kunnen lezen en schrijven kunt u met een gerust hart Nederlandstalige documenten naar ons uitbesteden. Uw persoonsgegevens zijn in veilige handen en worden snel en nauwkeurig verwerkt.

Bij Alembo verwerken wij verschillende soorten gegevens. Dit doen wij voor diverse internationale musea, uitgevers en banken. De werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Het invoeren opschonen van klantgegevens in uw CRM-systeem;
  • Het overtypen van handgeschreven of gescande documenten;
  • Het opzoeken van webcontent in openbare bronnen en invoeren voor internetbedrijven;
  • Het verbeteren of compleet maken van uw klantenbestand voor marketing- of sales activiteiten;
  • Het ontdubbelen van gegevens;
  • Het aanbrengen van categorieën of omzetten van bestanden in het juiste formaat / bestand

 

Professionele uitvoering

Bij nieuwe trajecten starten wij altijd met een pilot. Voor de start van de pilot worden er duidelijke afspraken met u gemaakt en wij houden rekening met uw gestelde eisen en wensen. Samen met u werken wij naar de gewenste snelheid en kwaliteit. Is de pilot geslaagd dan gaat Alembo een operationeel of projectmatig samenwerkingsverband met uw organisatie aan, waarbij service levels worden afgesproken.

Bent u geïnteresseerd in het uitbesteden van gegevensverwerking aan Alembo? Neem dan contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden. Lees meer over de AVG en Alembo.

Go to Top