Wat betekent gegevens verwerken?

Het verwerken van gegevens is een repeterende arbeidsintensieve taak. Nauwkeurigheid bij de invoer is erg belangrijk. Bijvoorbeeld wanneer u gaat digitaliseren en handgeschreven data op de juiste manier wil archiveren. Gegevensverwerking, ook bekend als data entry, is één van de dagelijkse bedrijfsactiviteiten die hedendaagse organisaties uitbesteden. Het verwerken van data hoort meestal niet tot de kernactiviteiten. Het is een zeer specialistisch werk dat zowel op een snelle als kostenefficiënte manier door Alembo wordt uitgevoerd. Naast kostenbesparing wint u ook nog eens veel tijd, zodat u zich volledig kunt richten op uw core business.

Bij het verwerken van gegevens wordt informatie door Alembo op een veilige manier verwerkt en hanteren wij de AVG wetgeving. Bij de invoer van gegevens maken wij gebruik van de applicatie van de klant of via onze eigen DETA applicatie. Bij single entry zijn wij in staat om uitstekende kwaliteit te halen tussen de 79 – 99%. De gedigitaliseerde data kan middels DETA direct worden gebruikt. Ook is het mogelijk om de output van DETA in te lezen.

Flexibele oplossingen voor data entry

Bespaar minimaal 30% op uw kosten en laat de gegevensverwerking door Alembo doen. Wij werken op afstand via beveiligde VPN verbindingen. Ons team is gespecialiseerd in het verwerken van Nederlandstalige handgeschreven documenten. Doordat de voertaal in Suriname Nederlands is, zijn wij in staat perfecte Nederlandstalige data entry voor u te verwerken.  Alembo werkt voor zowel kleinere als grote bedrijven, zoals KPN, Amerikaanse Bank, SDU uitgevers, Service Point en diverse webshops.

Wilt u data entry aan Alembo uitbesteden? Wij creëren passende en flexibele oplossingen voor uw bedrijf. Doordat onze medewerkers goed Nederlands kunnen lezen en schrijven kunt u met een gerust hart Nederlandstalige documenten naar ons uitbesteden. Uw persoonsgegevens zijn in veilige handen en worden snel en nauwkeurig verwerkt.

Bij Alembo verwerken wij verschillende soorten gegevens. Dit doen wij voor diverse internationale musea, uitgevers en banken. De werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Het invoeren en opschonen van klantgegevens in uw CRM-systeem;
  • Het overtypen van handgeschreven of gescande documenten;
  • Het opzoeken van webcontent in openbare bronnen en invoeren voor internetbedrijven;
  • Het verbeteren of compleet maken van uw klantenbestand voor marketing- of sales activiteiten;
  • Het ontdubbelen van gegevens;
  • Het aanbrengen van categorieën of omzetten van bestanden in het juiste formaat / bestand
  • Het invoeren van orders en retouren verwerken
Alembo helpt Picturae bij de invoer van handgeschreven Herbariumsheets, zodat deze internationaal digitaal beschikbaar zijn. Ik ben zeer tevreden over de samenwerking. De kwaliteit is prima. Medewerkers werken hard, denken goed mee, zijn altijd bereid te helpen. Alembo ontzorgt en levert vakwerk.

Voordelen alembo gegevens verwerken

Over Alembo

Alembo is meer dan 15 jaar actief met het ondersteunen van arbeidsintensieve activiteiten zoals invoerwerk en operationele backoffice werkzaamheden. Met meer dan 300 medewerkers zijn wij in staat om snel op te schalen zodat bulkverwerkingen goed en snel uitvoerbaar zijn. 

Uw data is in veilige handen bij Alembo. Alembo is ISO 9.001  gecertificeerd en we werken conform ISO 27.001. Certificatie ISO 27.001 is gepland met KIWA Leiden en zal gebeuren nadat er weer normaal vliegverkeer mogelijk is.  

Het inloggen op systemen gaat via een beveiligde VPN-verbinding. Alembo werkt conform de privacywet, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), welke van toepassing is in de hele Europese Unie. 

Professionele uitvoering

Bij nieuwe trajecten starten wij altijd met een pilot. Voor de start van de pilot worden er duidelijke afspraken met u gemaakt en wij houden rekening met uw gestelde eisen en wensen. Samen met u werken wij naar de gewenste snelheid en kwaliteit. Is de pilot geslaagd, dan gaat Alembo een operationeel of projectmatig samenwerkingsverband met uw organisatie aan, waarbij service levels worden afgesproken.


Geef vandaag nog een boost aan uw business

Neem gerust contact met ons op!

data entry