Alembo sponsort Young Professional Café in Suriname

Op zaterdag 28 augustus werd het Young Professionals Café geopend in Paramaribo. De naam spreekt voor zich: het is een plek waar jonge professionals kunnen samenkomen om te leren en netwerken. Wekelijks worden informatieve events (geheel coronaproof uiteraard) georganiseerd om starters op de arbeidsmarkt op te leiden en te helpen hun talenten te vinden én te ontwikkelen. Initiatiefnemer Bryan van ‘t Kruys gaat de samenwerking aan met Alembo om de grote groep Young Professionals die Paramaribo rijk is te helpen hun ambities te verwezenlijken.

Alembo heeft een grote groep young professionals in dienst die wij graag extra ondersteunen op educatief- en carrière gebied. Zo stellen wij kennis en budget beschikbaar aan het Young Professionals Café voor de verschillende events en workshops.

De sociale beperkingen van het afgelopen jaar hebben hun weerslag gehad op de ontwikkeling van deze groep, bestaande uit circa 9.000 HBO/Adek studenten en naar schatting 20.000 young professionals. Om een positieve bijdrage te leveren is in nauwe samenwerking met young van Alembo gekeken naar manieren om deze groep te ondersteunen. Met de komst van het Young Professionals Café is er een grote stap in de goede richting gezet. We zijn trots onderdeel uit te maken van dit goede initiatief!

Young Professional Cafe Suriname
Alembo sponsort Young Professional Cafe Suriname
Alembo en YPC werken samen


Meer weten over alembo?

Neem gerust contact met ons op!