Een student inhuren voor administratie, klantenservice, data-entry of webteksten?

Een student inhuren voor langere duur of kortere projecten?

Dagelijkse operationele werkzaamheden doen kan tijdrovend en arbeidsintensief zijn. Denkt u eraan om een freelancer of student in te huren? Dan is dat goed mogelijk. Voor een korte klus ideaal, voor langere inzet is het minder voor de hand liggend. U kunt wellicht een ervaren bureau als Alembo inschakelen. Kosten vergelijkbaar met een student. Ervaring gelijk of zelf beter dan een freelancer. Met een team meer dan 300 medewerkers helpen wij verschillende Nederlandse en Belgische klanten op het gebied van klantenservice, administratie, data-entry en webcontent.

Bij minder dan 1 FTE aan nodige inzet is een abonnementsmodel beschikbaar. Denk aan bijvoorbeeld een personal assistent voor allerhande klussen omdat u te druk bent. Vanaf 10 uur per maand kunt u al gebruik maken van onze VAZZ dienstverlening. Onze hoogopgeleide, betrokken en ervaren medewerkers helpen u graag. Omdat wij vanuit Suriname werken zijn de loonkosten lager waardoor wij zeer aantrekkelijke tarieven kunnen aanbieden.

Dit betekent voor u kosten- en tijdbesparing!

Student inhuren versus Alembo specialisten

Heeft u te maken met pieken of wilt u tijdelijk goede medewerkers aanstellen? Een student inhuren is makkelijk en voordelig. Alembo biedt een soortgelijke oplossing: hoogopgeleide HBO / WO medewerkers die snel inzetbaar zijn door hun ruime ervaring in het werken voor klanten. Studenten hebben wellicht de neiging snel weer weg willen door het vinden van een andere baan of omdat ze weer gaan studeren. Bij professionals van Alembo heeft u hier minder last van; onze medewerkers zijn in dienst van Alembo en zijn trots op het werk wat ze doen. De werksfeer is goed en er is een zeer laag verloop onder onze mensen. Een prima, betaalbaar en flexibel alternatief dus voor het inhuren van een student!

24×7 bereikbaar inzet flexibele arbeid

Iedere organisatie heeft werkzaamheden waarvoor de benodigde kennis en ervaring niet in huis is of waarvoor tijdelijke capaciteit nodig is. Student inhuren is hiervoor een prima oplossing. Ook kunt u kiezen voor een offshore oplossing via Alembo. U kunt onze medewerkers inzetten voor:

Alembo is actief in verschillende branches zoals E-commerce, Verzekeringen en Uitgevers.

Een student inhuren voor administratie, klantenservice, data-entry of webteksten?

Hoe werkt u samen op afstand?

Bij het inhuren van een student of freelancer heeft u te maken met inwerken, bij het inwerken van een medewerker van Alembo geldt hetzelfde. Afhankelijk van het type werk en de hoeveelheid wordt vooraf vastgesteld hoe wij het trainingstraject het beste kunnen inregelen. Onze accountmanagers in Nederland praten hier graag met u over. Wij beschikken over moderne technieken om gemakkelijk met elkaar te communiceren en werkinstructies te delen via Teams, Google Hangouts, Zoom, Skype en Slack. Vaak starten we met een pilotproject om zo het geleerde snel eigen te maken en na succesvolle uitvoering en feedback door te gaan met de reguliere taken. U krijgt zowel in Nederland als in Suriname een vast contactpersoon, waardoor het communiceren gemakkelijk gaat.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust  contact op. We zien uit naar een persoonlijke kennismaking.


Alembo als alternatief voor student inhuren?

Neem gerust contact met ons op!

Productteksten uitbesteden